Betalen

Hoe kan ik betalen?

Zodra de benodigde gegevens voor de bestelling zijn ingevuld kunt u kiezen uit verschillende betaalmethodes. Na het kiezen van een betaalmethode wordt u doorgestuurd naar een beveiligde https pagina waar u de betaling veilig kunt afronden, indien u gekozen hebt voor IDEAL. Als dit succesvol is verlopen keert u automatisch of via een aangegeven knop terug naar de website. Op onze website zal de bestelling bevestigd worden.

Uit welke betaalmethodes kan ik kiezen?

   1. iDEAL
   2. Bankoverschrijving
   3. Onder rembours
   4. Bancontact/Mistercash
   5. SOFORT Banking

 

 • iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om   gebruik te maken van iDEAL heeft u geen registratie of download nodig. U kunt namelijk direct gebruik van internetbankieren. U rekent snel en makkelijk af in de vertrouwde beveiligde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wij maken gebruik van de service van Sisow.

 • Bankoverschrijving

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling o.v.v. uw bestelnummer overmaken naar bankrekeningnummer 1462.40.553 (Rabobank) t.n.v. Vienas te Berkel-Enschot.

IBAN: NL97 RABO 0146 2405 53;  BIC (Swift):RABONL2U

 • Onder Rembours
 • Onder rembours betekent dat u moet betalen voor ontvangst van een product; Oftewel u betaalt niet vooruit aan ons, maar u betaalt aan de postpode op het moment dat u uw bestelling in ontvangst neemt. Daarvoor betaalt u een bijdrage van € 13,00 boven op de verzendkosten.
 
 
 • Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in een voor uw vertrouwde bankomgeving.

 • SOFORT banking

SOFORT Banking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen hebben de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode.

Is betalen op vienas.nl veilig?

Betalen bij Vienas is simpel en vooral veilig. Welke betaalmethode u ook gebruikt, uw gegevens zijn altijd optimaal beschermd met SSL-verbinding.